wgniotka na klapie - co z tym robić?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krisoctav
    Rider
    • 2008
    • 417

wgniota

Rób z Aso tą uszkodzoną weź i sprzedaj za dobre pieniądze na allegro bo te cwaniaki pewną uszkodzoną naprawią i pierwszemu klientowi wciskają za dobrą kasę

Komentarz

• Jaapi
      Drive
      • 2010
      • 84
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez exportsubripp
      ja przy poprzedniej skodzie mialem lekka obcierke na parkingu , zlapalem sprawce (księdza proboszcza) , otarł mnie minimalnie ale ślady byly na rogu zderzaka , na kawalku blotnika i delikatna ryska na lampie. Poszlo z oc sprawcy. Pzu wyplacilo mi 2100 pln a ja sobie uszkodzenie naprawilem u znajomego lakiernika za śmieszne 600 pln i 1500 zostal w kieszeni Na poczatku chcialem wstawiac do ASO ale jak mi opisali procedure to wymiękłem , wiecej by z tym bylo klopotu niz to wszystko warte. I nawet auta zastepczego nie chcieli mi dac , niech spadają , jeszcze kazali mi jechac na mój koszt do Jeleniej Góry bo tam najbliżej robią takie rzeczy , paranoja, wole sam zrobic tym bardziej ze za miesiąc auto poszło do żyda.
      Jak się ma znajomego lakiernika, blacharza itd. to łatwiej zawsze podejść do tematu.
      Zresztą gdzie by auta nie zostawić to i tak nigdy pewności nie ma co jakości naprawy bo w takich czasach niestety żyjemy.
      Decyzja jest taka, że fura idzie do ASO, a efekt...zobaczymy.
      Nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

Komentarz

• aniol
        RS
        • 2012
        • 5228
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

WITAM! Decyzja należy do ciebie.Nie daj położyć szpachli bo może popękać. Każdy szanującysie warsztat blacharskolakierniczy potrafi to zrobić za pomocom tz.przyssawek czy jak tą zwiom. Było gdzieś o tym na forum, ktoś to robił i był zadowolony.Pozdrawiam.
        http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
        Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

• Jaapi
          Drive
          • 2010
          • 84
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Fura zrobiona.
          Póki co zadowolony jestem bo klapa wymieniona na nową, kolorek dobrany wzorowo, spasowanie również - czyli nie ma lipy .
          Pogoda się ogarnie to wrzucę jakieś foto.
          Nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

Komentarz

• adaś
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2006
            • 876
            • Volkswagen

Jaapi,

Nic tylko sie cieszyć
            Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
            a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
            Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
            O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)

Komentarz

Pracuję...